MW Sneltransport

Apeldoorn E.O.

Diensten

                                                                         Diensten

 

We zijn ons er van bewust dat een zending met de hoogste spoed op de bestemming moet worden afgeleverd en dat deze met de hoogste zorgvuldigheid behandeld moet worden. Spoed- en/of Superspoedbezorging van een enveloppe tot en met een aantal pallets..... u vraagt: wij rijden en zorgen dat er binnen Max,"dertig" minuten de koerier voor uw deur staat om de zending op te halen, of dat nu nationaal of internationaal is. Van medicatie, pakket dienst, apotheekartikelen, bloemen, kerstpakketten, vertrouwelijke dossiers van advocaten dan wel notarissen, architect en andere documenten: noem het maar op. Bijna alles is mogelijk zolang het maar in of op een auto past.

Koerier

Met gepaste snelheid van A naar B

Distributie/Sneldistributie is in principe hetzelfde als koeriers werk. Maar dan in een wat lager tempo en goedkoper. De ene dag halen en dan afleveren binnen twee tot maximaal vijf werkdagen. Ook hier zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Ook is een tijdzending mogelijk en wel dat zaken voor een bepaald tijdstip moeten worden afgeleverd, bijvoorbeeld: vóór 09.00 of vóór 12.00 uur. Hebt u een een zending met als bestemming het buitenland: ook daar hebben we de juiste mensen voor. Hebben we het niet zelf in huis, dan regelen we het wel.

Distributie

Altijd een oplossing voorhanden

Speciaal Als uw hoogwaardige producten niet in onze bestelauto of bus past en vrachtwagen te duur is hebben wij de mogelijkheid onze open aanhanger met de maten 400 x 170 CM Maar ook als uw producten niet in onze wagen park past, zoeken we naar de beste & voordeligste oplossing en dat zonder extra kosten. Zelfs als ik het extern. Op deze manier proberen we u de logistieke problemen uw uit handen te nemen

Speciaal (machine vervoer)

Speciaal vervoer van machines of andere materialen die langer breder, hoger, zwaarder het maakt ons niet wij zijn er voor u gemak en niet te vergeten voor de prijs hoeft u het niet te laten. Machine vervoer tot 3500 KG totaal gewicht. Daarvoor hebben we speciaal een open aanhanger aangeschaft van 400 x 170 x 80 hoog. Hier om de hoek of ergens in Duitsland Denemarken of waar dan ook wij zorgen er voor. Ook als blijkt dat wij het zelf niet kunnen regelen we het voor u, zodat er geen vertraging voorkomt en dat alles netjes wordt geregeld

Algemeen

Voor elk probleem een oplossing

Heeft u vragen over Koerierdienst Ditributie, vaste routes,nachtroutes voor ons alle geen probleem en zullen zorgen dat u de passende antwoorden krijgt, waar uw naar uitkijkt. Lukt het niet passende antwoorden binnenshuis te vinden gaan we het buitenhuis opzoeken,maar we komen met antwoorden. Wij zijn ook meegegaan met de sociaal media zoals Twitter, instagram, Linkin.Tumbr telefoon en Whatapp en mail.Heeftu andere vragen/opmerkingen stel ze gerust wij van MWSneltransport staan 24/7 voor u klaar.