MW Sneltransport

Van Koeriers tot logistieke oplossingen.

Diensten

                                                                                        

 

                                                                      Over ons

Wij van MW Sneltransport zijn begonnen in 2011 naar het faillissement van "Distributie Service Nederland BV" (DSN) het was een Koeriers/Distributie organisatie,waarvans De distributie organisatie was gespecaliceerd in het transport van Fietsen. Totaal hebben we al meer als 30 jaar ervaring in de transport branche,waarvan 25 eraring als int-chauffeur.  na dat in 2012 de klat kwam in het transport van Fietsen zijn we over gegaan naar het Koerierswerk, waar we tot op heden nog steeds ons brood verdient word, jammer dat door de Covid-19  Het toch wel iets rustiger is geworden hopen we nu dat het weer wat zal aantrekken. We zijn voor veel in, van koerierswerk tot lichte montage werkzaamheden is voor ons geen probleem.        

 

    

 DIENSTVERLENING

MW Sneltransport de koeriersdienst te Apeldoorn  Tegenwoordig is dynamiek en flexibiliteit meer nodig dan ooit. In ieder dorp of stad gaat de economie ook na de traditionele kantooruren gewoon door. Iedere respectabele ondernemer is zich hiervan bewust. U bent hierop geen uitzondering. In deze maatschappij is het van nodig belang om als ondernemer snel in te kunnen spelen op de wensen van de klant. Dit vereist een goed functionerend logistiek systeem en een uitgebreid, en betrouwbaar nationaal en/of internationaal netwerk. Op dit gebied kan

MW Sneltransport uitkomst bieden, omdat we een bedrijf zijn dat onder meer gespecialiseerd is in spoedzendingen, maar eigenlijk over het transportgebeuren en van A tot Z dus we beheersen de gehele logistiek. Bij ons staat snelheid en service centraal. Wilt u een pakket versturen, wilt u een groot pakket versturen, envelop, of pallet via een Koeriersdienst-koeriersbedrijven en die u snel en veilig verzenden? Binnen Nederland of daarbuiten? het transport Logistiek afdeling van MW Sneltransport regelt dat voor u: 7 dagen per week 24 uur per dag. Ook met het verzenden van medische of waardevolle artikelen zijn we u graag van dienst. Vraag direct een offerte aan of bel: of mail naar Info@mwsneltransport.nl Tel, 06-53369702

 

                           Speciaal (machine vervoer)

Speciaal vervoer van machines of andere materialen die langer breder, hoger, zwaarder het maakt ons niet wij zijn er voor u gemak en niet te vergeten voor de prijs hoeft u het niet te laten. Machine vervoer tot 3500 KG totaal gewicht. Daarvoor hebben we speciaal een open aanhanger aangeschaft van 400 x 170 x 80 hoog. Hier om de hoek of ergens in Duitsland Denemarken of waar dan ook wij zorgen er voor. Ook als blijkt dat wij het zelf niet kunnen regelen we het voor u, zodat er geen vertraging voorkomt en dat alles netjes wordt geregeld.

 

                        Lichte Montage.

Hebt u werk met lichte montage werkzaamheden waar dan ook in het land en/of Eu landen is het geen probleem, wij van MWS Sneltransport kunnen u daarmee ontzorgen. Bel of mail. voor een offerte of opmerkingen.

                                                                                                           

  

Algemeen

Voor elk probleem een oplossing

Heeft u vragen over Koerierdienst Ditributie, vaste routes,nachtroutes voor ons alle geen probleem en zullen zorgen dat u de passende antwoorden krijgt, waar uw naar uitkijkt. Lukt het niet passende antwoorden binnenshuis te vinden gaan we het buitenhuis opzoeken,maar we komen met antwoorden. Wij zijn ook meegegaan met de sociaal media zoals Twitter, instagram, Linkin.Tumbr telefoon en Whatapp en mail.Heeftu andere vragen/opmerkingen stel ze gerust wij van MWSneltransport staan 24/7 voor u klaar.

                                   Bell                                                                                                                                            Mail: