MW Sneltransport

Van Koeriers tot logistieke oplossingen.

Distributie

                                                        

 

 

 

Distributie

 

                         Wat is distributie?                                             

Distributie is een woord dat we ook wel kennen als synoniem  verspreiden. Binnen de logistieke sector komt de term zeer vaak voor. Distributie betreft de laatste stap binnen de logistieke keten, specifieker gezegd de route die het eindproduct van het magazijn tot de eindconsument aflegt. Het gaat om de verdeling van producten die niet door de producenten zelf worden verbruikt. Er bestaan verschillende soorten distributie,

Distributie en kosten

Wat erg belangrijk is bij het distributieproces, is dat de vullingsgraad zo hoog mogelijk is. Des te meer er op het transport kan worden vervoerd, des te lager blijven de transportkosten. Tegelijkertijd blijft het belangrijk dat er binnen een afzienbare tijd zoveel mogelijk producten kunnen worden bezorgd. Wat betreft logistieke besluitvorming spelen de bezorgkosten een steeds belangrijkere rol. Deze ontwikkeling wordt nog eens extra gestimuleerd door Transport Management Systemen, die informatie verschaffen betreffende de inkoop van transportdiensten en het bepalen van de meest optimale routes.

 

                                                 

Zendingen door Nederland, Fijnmazig Benelux of door heel Europa, over de weg. Door de lucht over zee, alles is mogelijk bijna dan Nachtdistributie, Zeker ook voor afwijkende maten, gewichten en vormen. Zoals bijvoorbeeld fietsen, kinderwagens, Vangrail, Laminaat etc. Maar ook voor standaard pakketten. Zonder spoed, toch snel geleverd. Vaak zelfs over-night. Veel is mogelijk. En dat vanaf 1 doosje tot een complete grote vrachtwagen vol. We regelen het voor u. Dit geldt ook voor ADR-goederen of andere goederen met klantspecifieke eisen.

 Groupage.

Voor extra vervoer efficiency én kostenreductie bied MW Sneltransport de mogelijkheid tot groupage zendingen naar alle Europese landen. Geen zorgen over contracten, vrachtbrieven, vrachtpenningen, verzekeringen, manifesten of invoerrechten. Van voordeur tot voordeur. Wij zijn pas tevreden al u het bent!

Ook hebben we in de Distributie diversse onderdelen zoals:

                    . Nachtdistributie

                        . Sneldistributie

                                  . Vasteroute's

                                          .  Groupage

                                                    . Distribute                                                                                                               . Op en overslag met Transport

                                                               

                                                            

Onze bezorgdienst ontzorgd

Onze bezorgdienst (Distributie) ontzorgd en is voor allerlei soorten distributieritten in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan het bezorgen van displays op twintig à vijfentwintig adressen of juist het leveren van schoolattributen op veertig of vijftig adressen. Doordat er vaak veel afleveradressen zijn, neemt een distributierit veel tijd in beslag. Daarom snappen wij dat u dit wilt uitbesteden aan echte professionals MW Sneltransport. Dat is het moment waar wij komen kijken. Wij halen de goederen bij u of uw bedrijf op en leveren het bij de door u doorgegeven adressen op de door u gewenste tijd. Laat het werk aan onze ontzorgers over, zodat u niet zelf op pad hoeft en tijd heeft voor andere belangrijke zaken!

 

                                                                                Wat is distributie?   

Distributie is een woord dat we ook wel kennen als synoniem van verdelen en/of verspreiden. Binnen de logistieke sector komt de term zeer vaak voor. Distributie betreft de laatste stap binnen de logistieke keten, specifieker gezegd de route die het eindproduct van de fabriek richting eind gebruiker of verkooppunt.  Het gaat om de verdeling van producten die niet door de producenten zelf worden verbruikt. Er bestaan verschillende soorten distributie,

 

MW Sneltransport is ook gespecialiseerd in de distributie van pallets collo, lengtevrachten to 5 meter open aanhanger met afdekzeil en stukgoederen. Bovendien bieden we oplossingen voor geconditioneerd en overig speciaal vervoer, zoals, machines tot 2.2 ton. We zijn graag uw partner in fijnmazige distributie. De bevoorrading van winkels kenmerkt zich door de moeilijk bereikbare winkels in de binnensteden, de toenemende verkeersdrukte en de strikte tijdigheidseisen. Onze busjes zijn uitgerust met de communicatiemiddelen voor zo goed mogelijke planning. Met de inzet van Euro 5 & 6 motoren voldoen we aan de strengste milieu-eisen waardoor we ook in de grote binnensteden kunnen leveren. Onze planning beschikt over een gedigitaliseerd ordersysteem en uitgebreide planningssoftware. Dankzij deze moderne technieken kunnen we u altijd antwoord geven op vragen over uw leveringen.