MW Sneltransport

Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Distributie

 

                                                                    Distributie.

 

Zendingen door Nederland, Fijnmazig Benelux of door heel Europa, over de weg. door de lucht over zee, als is mogelijk, Nachtdistributie, Zeker ook voor afwijkende maten, gewichten en vormen. Zoals bijvoorbeeld fietsen, kinderwagens, Vangrail, Laminaat etc. Maar ook voor standaard pakketten. Zonder spoed, tóch snel geleverd. Veelal zelfs over-night. Veel is mogelijk. En dat vanaf 1 doosje tot een complete grote vrachtwagen vol. Wij regelen het voor u. Dit geldt ook voor ADR goederen of andere goederen met klantspecifieke eisen.

 

Groupage.

Voor extra vervoer efficiency én kostenreductie bied MWSneltransport de mogelijkheid tot groupage zendingen naar alle Europese landen. Geen zorgen over contracten, vrachtbrieven, vrachtpenningen, verzekeringen, manifesten of invoerrechten. Van voordeur tot voordeur. Wij zijn pas tevreden al u het bent!

Ook hebben we in de Distributie diversse onderdelen zoals:

                        1. Nachtdistributie

                            2. Sneldistributie

                                 3. Vasteroute's

                                      4. Distributie

                                           5. Distribute EU

                                                6. Op en overslag met Transport

 

Fietstransport

Speciaal voor zowel zakelijk als particulieren die graag op hun vakantie adres in het buitenland willen fietsen. We kunnen er voor zorgen dat uw fiets(en) netjes op uw vakantie adres worden gebracht en/of gehaald. En dat maar voor een klein prijsje waar u bijna niets voor hoeft te doen: alleen MWSneltransport bellen en wij regelen de rest. Makkelijker kunnen we het u niet maken.

Een mooie fiets vakantie als droom. Wij regelen dat de fiets, naar elk vakantie adres opgehaald of gebracht zou moet worden.

Zoekt u een koerier die ook in het buitenland pakketjes ophaalt of bezorgt? U bent bij MWSneltransport aan het goede adres voor een koerier buitenland. Van België en Duitsland tot Spanje en Zweden, wij verzorgen koeriersdiensten in geheel Europa.

 

Speciaal machine vervoer

Speciaal Als uw hoogwaardige producten niet in onze bestelauto of bus past en vrachtwagen te duur is hebben wij de mogelijkheid onze open aanhanger met de maten 400 x 170 CM Maar ook als uw producten niet in onze wagen park past, zoeken we naar de beste & voordeligste oplossing en dat zonder extra kosten. Zelfs als ik het extern. Op deze manier proberen we u de logistieke problemen uw uit handen te nemen

Wij kunnen tot ongeveer 3500 KG totaal gewicht machines, voor zowel nationale als internationale klanten. We zorgen dat elke lading op de gewenste eindbestemming komt, Waar ook in de Benelux. Andere bestemmingen in overleg. Ook is het mogelijk wat materiaal zoals bv, steigerplanken, vangrail of ander materiaal tot ongeveer 6 a 7 meter. Veel is mogelijk ook kunnen wij kleine verhuizingen aan. Veel is mogelijk laat u verassen door kwaliteit en prijs, goed hoeft niet prijzig te zijn. Neem vrijblijvend contact op om al onze mogelijkheden te bespreken. Wij zijn pas tevreden al u het bent!

Al wordt u nachts zwetend wakker en denkt die zending moet morgen vroeg nog geleverd zijn.Dan belt u maar en wij zijn al weg met gepaste spoed. Dit geld voor alle zendingen van brief tot palletten aan toe.

Montage.

Hebt u een zending die ter pleke  gedemonteerd ofgemonteerd moet worden? Ook dat is geen probleem voor MWSneltransport

Als eerste willen wij graag onze bedrijven laten zien zodat iedereen kan verifiëren, dat wij niets te verbergen hebben:   

                            *KVK: 51524864

                            *BTW No: NL129029439 B01

"MWSneltransport" is samen met "FJ Logistiek" een organisatie die flink aan de weg timmert in het transportbranche. Om de bakens te verzetten. zodat de klant koning is en blijft...