MW Sneltransport

Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Distributie

Distributie

Zendingen door Nederland, Fijnmazig Benelux of door heel Europa, over de weg. door de lucht over zee, als is mogelijk, Nachtdistributie, Zeker ook voor afwijkende maten, gewichten en vormen. Zoals bijvoorbeeld fietsen, kinderwagens, Vangrail, Laminaat etc. Maar ook voor standaard pakketten. Zonder spoed, tóch snel geleverd. Veelal zelfs over-night. Veel is mogelijk. En dat vanaf 1 doosje tot een complete grote vrachtwagen vol. Wij regelen het voor u. Dit geldt ook voor ADR goederen of andere goederen met klantspecifieke eisen.

Groupage

Voor extra vervoer efficiency én kostenreductie bied MWSneltransport de mogelijkheid tot groupage zendingen naar alle Europese landen. Geen zorgen over contracten, vrachtbrieven, vrachtpenningen, verzekeringen, manifesten of invoerrechten. Van voordeur tot voordeur. Wij zijn pas tevreden al u het bent!

Speciaal machine vervoer

Wij kunnen tot ongeveer 3500 KG totaal gewicht machines, voor zowel nationale als internationale klanten. We zorgen dat elke lading op de gewenste eindbestemming komt, Waar ook in de Benelux. Andere bestemmingen in overleg. Ook is het mogelijk wat materiaal zoals bv, steigerplanken, vangrail of ander materiaal tot ongeveer 6 a 7 meter. Veel is mogelijk ook kunnen wij kleine verhuizingen aan. Veel is mogelijk laat u verassen door kwaliteit en prijs, goed hoeft niet prijzig te zijn. Neem vrijblijvend contact op om al onze mogelijkheden te bespreken. Wij zijn pas tevreden al u het bent!

Al wordt u nachts zwetend wakker en denkt die zending moet morgen vroeg nog geleverd zijn.Dan belt u maar en wij zijn al weg met gepaste spoed. Dit geld voor alle zendingen van brief tot palletten aan toe.

Montage.

Hebt u een zending die ter pleke  gedemonteerd ofgemonteerd moet worden? Ook dat is geen probleem voor MWSneltransport

Als eerste willen wij graag onze bedrijven laten zien zodat iedereen kan verifiëren, dat wij niets te verbergen hebben:   

                            *KVK: 51524864

                            *BTW No: NL129029439 B01

"MWSneltransport" is Samen met "FJ Logistiek" een organisatie die flink aan de weg timmert in het transportbranche. Om de bakens te verzetten. zodat de klant koning is en blijft...