MW Sneltransport

Apeldoorn E.O.

Distributie

Offerte

                                             

                                                                         Distributie.

 

Zendingen door Nederland, Fijnmazig Benelux of door heel Europa, over de weg. door de lucht over zee, als is mogelijk, Nachtdistributie, Zeker ook voor afwijkende maten, gewichten en vormen. Zoals bijvoorbeeld fietsen, kinderwagens, Vangrail, Laminaat etc. Maar ook voor standaard pakketten. Zonder spoed, tóch snel geleverd. Veelal zelfs over-night. Veel is mogelijk. En dat vanaf 1 doosje tot een complete grote vrachtwagen vol. Wij regelen het voor u. Dit geldt ook voor ADR goederen of andere goederen met klantspecifieke eisen.

 

Groupage.

Voor extra vervoer efficiency én kostenreductie bied MWSneltransport de mogelijkheid tot groupage zendingen naar alle Europese landen. Geen zorgen over contracten, vrachtbrieven, vrachtpenningen, verzekeringen, manifesten of invoerrechten. Van voordeur tot voordeur. Wij zijn pas tevreden al u het bent!

Ook hebben we in de Distributie diversse onderdelen zoals:

                        1. Nachtdistributie

                            2. Sneldistributie

                                 3. Vasteroute's

                                      4. Distributie

                                           5. Distribute EU

                                                6. Op en overslag met Transport

 

MW Sneltransport is ook  gespecialiseerd in de distributie van pallets collo, lengtevrachten to 5 meter open aanhanger met afdekzijl en stukgoederen. Tevens bieden wij oplossingen voor geconditioneerd en overig speciaal vervoer, zoals, machines tot 2.2 ton. Wij zijn graag uw partner in fijnmazige distributie. De bevoorrading van winkels kenmerkt zich door de moeilijk bereikbare winkels in de binnensteden, de toenemende verkeersdrukte en de strikte tijdigheidseisen. Onze busjes zijn uitgerust met de communicatiemiddelen voor optimale planning . Met de inzet van Euro 5 & 6 motoren voldoen wij aan de strengste milieu-eisen waardoor we ook in de grote binnensteden kunnen leveren.

Onze planning beschikt over een gedigitaliseerd ordersysteem en uitgebreide planningssoftware. Dankzij deze moderne technieken kunnen we u altijd antwoord geven op vragen over uw leveringen.

 

Montage.

 

Hebt u een zending die ter pleke  gedemonteerd ofgemonteerd moet worden? Ook dat is geen probleem voor MWSneltransport

Als eerste willen wij graag onze bedrijven laten zien zodat iedereen kan verifiëren, dat wij niets te verbergen hebben:   

                            *KVK: 51524864

                            *BTW No:  NL001586614B14

"MWSneltransport" is samen met "FJ Logistiek" een organisatie die flink aan de weg timmert in het transportbranche. Om de bakens te verzetten. zodat de klant koning is en blijft...