MW Sneltransport

Van Koeriers tot logistieke oplossingen.

FietsVakantie

                                                                                                                      

 

 

  FietsVakantie.

Je kunt in Europa heerlijk genieten van een fietsvakantie. Lekker dicht bij huis bieden we in (bijna) elke provincie een leuk fietsarrangement Of ga je liever verder van huis? Ga mee naar het zonnige Franse Bordeaux waar je fietsen en cruisen combineert, of pak 3 landen in een vakantie mee met een rondje rond de mooie Bodensee? Of ga je de binnenlanden van Roemenië en Hongarije verkennen. Heerlijk genieten tijdens een fietsvakantie Een fietsvakantie is de ideale manier om actief, cultuur, natuur en gezondheid te combineren. Je doet dit echt met plezier en kunt volop genieten van de mooie plekjes. Je bent mobieler dan met de auto en hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Dus trek er op uit, neem die fiets mee, en geniet. Boek je fietsvakantie online bij                De eerste klant!!

de ANWB. Veilig, vertrouwd en altijd met het voordeel van je ANWB-lidmaatschap. Dat wordt een fietsvakantie om nooit te vergeten…

 

 

                                                                                           Fietstransport                                                                                                   

Speciaal voor zowel zakelijk als particulieren die graag op hun vakantieadres in het buitenland willen fietsen. We kunnen er voor zorgen dat uw fiets(en) netjes op uw vakantieadres worden gebracht en/of gehaald. En dat maar voor een klein prijsje waar u bijna niets voor hoeft te doen: alleen MW Sneltransport bellen en we regelen de rest. Makkelijker kunnen we het u niet maken. Een mooie fiets vakantie als droom. We regelen dat de fiets, naar elk vakantieadres opgehaald of gebracht zou moet worden. Zoekt u een koerier die ook in het buitenland pakketjes ophaalt of bezorgt? U bent bij MW Sneltransport aan het goede adres voor een koerier buitenland. Van België en Duitsland tot Spanje en Zweden, we verzorgen koeriersdiensten in geheel Europa.

 De Partner!!

 

Mail: info@mwsneltransport.nl Tel: 06-53369702 Tel: 06-42562489 Ook via de social media zijn we te vinden

Twitter.

Facebook.

Instagram.

Linkedin.

Tumbr.

  Pingtest