MW Sneltransport

Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Logistiek

                                                          Logistiek.

Ook voor al de logistieke mogelijkheden zoals: Op en overslag, ompakken verpakken, alles is in overleg mogelijk, niets is bij voorbaat onmogelijk. wij willen het onmogelijke mogelijk maken.

Speciaal machine vervoer

Speciaal Als uw hoogwaardige producten niet in onze bestelauto of bus past en vrachtwagen te duur is hebben wij de mogelijkheid onze open aanhanger met de maten 400 x 170 CM Maar ook als uw producten niet in onze wagen park past, zoeken we naar de beste & voordeligste oplossing en dat zonder extra kosten. Zelfs als ik het extern. Op deze manier proberen we u de logistieke problemen uw uit handen te nemen

Wij kunnen tot ongeveer 3500 KG totaal gewicht machines, voor zowel nationale als internationale klanten. We zorgen dat elke lading op de gewenste eindbestemming komt, Waar ook in de Benelux. Andere bestemmingen in overleg. Ook is het mogelijk wat materiaal zoals bv, steigerplanken, vangrail of ander materiaal tot ongeveer 6 a 7 meter. Veel is mogelijk ook kunnen wij kleine verhuizingen aan. Veel is mogelijk laat u verassen door kwaliteit en prijs, goed hoeft niet prijzig te zijn. Neem vrijblijvend contact op om al onze mogelijkheden te bespreken. Wij zijn pas tevreden al u het bent!

Al wordt u nachts zwetend wakker en denkt die zending moet morgen vroeg nog geleverd zijn.Dan belt u maar en wij zijn al weg met gepaste spoed. Dit geld voor alle zendingen van brief tot palletten aan toe.

 

 

                                

 

Staat u vraag opmerking er niet bij, bel of mail gerust. of hebt u een specifieke vraag bel mail of via Social media, We hebben voor elke Logistieke vraag een oplossing. Mail: info@mwsneltransport.nl Tel: 06-53369702 Tel: 06-42562489 Ook via Twitter instagram enzo.           .Mail:info@mwsneltransport.nl Tel: 06-53369702 Tel: 06-42562489 Ook via de social media.

                                                                                                                                            

Medisch transport

Als spoed koeriersdienst verzorgt MWSneltransport al een jaren spoedtransporten voor opdrachtgevers als ziekenhuizen en klinieken. Zo hebben we onder meer veel ervaring in het (spoed-) transport van medische instrumenten en goederen naar operatiekamers, CSA’s en goederenontvangst van ziekenhuizen en dat vice versa. Evenzo vervoeren wij organen en ander menselijk weefsel in direct transport van de opdrachtgever naar andere bestemmingen. Daarbij spelen zorgvuldige behandeling en snelheid een belangrijke rol.

Mail: info@mwsneltransport.nl Tel: 06-53369702 Tel: 06-42562489 Ook via de social media:

                              Twitter.

Facebook

.Instagram,

Linkedin

Tumbr