MW Sneltransport

Van Koeriers tot logistieke oplossingen.

Medisch vervoer

  Medisch transport.

Als spoed koeriersdienst verzorgt MW Sneltransport al een jaren Medisch spoed transport voor opdrachtgevers als ziekenhuizen en priveklinieken. Zo hebben we onder meer veel ervaring in het (spoed-) transport van medische instrumenten en goederen naar operatiekamers, CSA’s, en goederenontvangst van ziekenhuizen en dat vice versa. ook indien nodig vervoeren organen en ander menselijk weefsel in direct transport van de opdrachtgever naar andere bestemmingen. Daarbij is zorgvuldigheid en snelheid geboden.

 

  Medisch spoed transport.

MW Sneltransport verzorgt het volledige geneesmiddelen transport, van het ophalen van de zending tot het afleveren op plaats( Locatie). Ons medisch transport gaat zelfs tot aan de receptie van de operatiekamer. Omdat er vaak spoed gepaard gaat bij medisch transport naar ziekenhuizen, staan onze koeriers direct voor u klaar. Mocht uw zending minder haast hebben, dan plannen we uw zending in voor een later tijdstip.

 

Gebruik maken van onze medische koeriersdienst?

Heeft u interesse in onze medisch koeriersdiensten of wilt u liever meer informatie ontvangen overde mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact op via 06-53369702 of vul het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

 

Apotheekleveringen

 

Het op tijd hebben van bestelde medicijnen is essentieel voor het draaiend houden van een apotheek.MW Sneltransport  bevoorraad dagelijks apotheken door heel Nederland met medische producten en medicijnen van diverseagelijks apotheken door heel Nederland met medische producten en medicijnen van diverse farmaceutische groothandels. Ontdek de mogelijkheden voor transport naar apotheken: apotheekleveringen door MW Sneltransport!

                                 Nachtleveringen.

                                  Dagleveringen.

                               Spoedlevering

 

De benodigde medische producten worden door de apotheken besteld bij de groothandel. Vervolgens vervoeren wij de producten ’s nachts en ’s ochtends naar de apotheken. 

MW Sneltransport bezorgt de zendingen in nette wagens. De medische producten en medicijnen kunnen vervoerd worden onder de volgende condities:

Tevens is het mogelijk dat we direct vanuit de Apotheek direct leveren bij de eind verbruiker (klant) al dit deze heer/dame op 10 hoog. MW Sneltransport ontzorgd.