MW Sneltransport

Apeldoorn E.O.

Medisch vervoer

Medisch transport

Als spoed koeriersdienst verzorgt MW Sneltransport al een jaren Medisch spoed transport voor opdrachtgevers als ziekenhuizen en klinieken. Zo hebben we onder meer veel ervaring in het (spoed-) transport van medische instrumenten en goederen naar operatiekamers, CSA’s, en goederenontvangst van ziekenhuizen en dat vice versa. ook indien nodig vervoeren organen en ander menselijk weefsel in direct transport van de opdrachtgever naar andere bestemmingen. Daarbij is zorgvuldigheid en snelheid geboden.

 

Medisch spoed transport

MW Sneltransport verzorgt het volledige geneesmiddelen transport, van het ophalen van de zending tot het afleveren op plaats( Locatie). Ons medisch transport gaat zelfs tot aan de receptie van de operatiekamer. Omdat er vaak spoed gepaard gaat bij medisch transport naar ziekenhuizen, staan onze koeriers direct voor u klaar. Mocht uw zending minder haast hebben, dan plannen we uw zending in voor een later tijdstip.

 

Gebruik maken van onze medische koeriersdienst?

Heeft u interesse in onze medisch koeriersdiensten of wilt u liever meer informatie ontvangen overde mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact op via 06-53369702 of vul het contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen