MW Sneltransport

Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Over ons

Wie & Wat is MWSneltransport

Op 01 januari 2011 zijn we voor ons zelf begonnen, dit na jarenlang bij logistieke ondernemingen in loondienst te zijn geweest. Van Loods medewerker tot Bedrijfsleider en alles wat er tussen zit. Omdat het onze ervaring en mening was dat de serviceverlening meer dan eens haperde, zijn we voor ons zelf begonnen. Met een kleine 30 jaar ervaring in het transport en logistiek zit die tak van sport in onze aderen. Maar daarom alleen hebben we deze website niet opgezet.
We vervoeren al datgene dat met een auto vervoerd kan worden.
In principe is bij ons dus nagenoeg alles mogelijk. 


Wij als MWSneltransport

Wij als MWSneltransport Wij hebben vele mogelijkheden uw zendingen bij u of bij uw klanten op te halen of af te leveren. We zorgen dat voor elk transport de juiste handelswijze conform uw wensen en/of uw eisen wordt gevolgd, of het nu een zending voor (nacht)distributie, koerierswerk of gewoon een distributiezending is. Voor elk vervoer is er een oplossing mogelijk en wel zowel voor de zakelijke als voor de particuliere klant. Hieronder wat mogelijkheden. De complete dienstverlening Apotheek producten .. Auto

onderdelen .. Beursgoederen .. Bloemen .. Bruingoed .. Computers .. Distributie Int Fietstransport In- en ompak werkzaamheden. Juridische documenten.. Kerstpakketten .. Kleine verhuizingen .. Koerierswerk Medicijnen .. Medische zaken, transport van. Nachtdistributie .. Vaste routes, ook s'avonds .. Vaste routes Webshop Service .. Wit goed .. Enzovoorts Waar een klein bedrijf groot in kan zijn.