MW Sneltransport

Van Koeriers tot logistieke oplossingen.

Weetjes V.I.P

                                    

Hier laten we MW Sneltransport zien hoe men kan verdienen.

                                  

                                                         Fietstransport

Fietstransport int

Fietstransport int, Indien u fietsen verstuurt via MWSneltransport het volgende. Wees verstandig denk goed na. Hou de aantal collie,s zo klein mogelijk, je betaald extra voor een doos meer.Zorg dat de fiets goed verpakt is voor eventuele krassen/beschadigingen, het zou zonde van u fiets mooi/vertrouwde toerfiets zijn.

Mooier en sneller begint u vakantie niet.

 

                                                                                Distributie.

                                                 

Distributie is het vervoeren van goederen via de weg op basis van diverse klanten in een auto. Zo kunnen we "distributie" verdelen onder normaal of fijnmazig of nacht.distributie Onder fijnmazig valt DHL UPS enzovoort, Maar om de kosten zo laag mogelijk te houden. Verpakt het zo compact mogelijk hoe kleiner de dozen /pallets hoe kleiner de prijs.

Mooier kunt we het niet maken ,sneller wel.

                                                       Algemeen

Hierbij nog wat "WEETJES" altijd handig om niet verrast te worden. maar het kan u ook zeker geld schelen. Zorg dat er bij offerte een paste prijs kan worden gegeven, zodat u achteraf niet word verrast door onvoorziene kosten of extra diesel toeslag en douane kosten (Buitengrenzen EU). Het is niet nodig men kan alles bijna berekenen op de Douane kosten na. Tevens is het raadzaam een uiterste los tijd op de vrachtbrief aan te geven. dit om misverstanden te voorkomen.

Nee zult u niet snel horen..

                                                                                         int Koerier

Als u een koerier nodig heeft kijk eerst goed rond, er zitten Cowboys genoeg op de weg, oud vies martiaal kleine eigenlijk te kleine prijs om het hoofd boven water te houden, maar met vaak verborgen kosten. Zoals Dieseltoeslag, overnachtingskosten, heffingskosten, stopprijzen. enzovoort. Kijk eerst naar de plaats waar het opgehaald moet worden, zoekt daar de koerier kort bij om extra kosten te vermijden. Spreek van te voren een vaste prijs af. zonder extra voorwaarden. gewoon z.s.m laden z.s.m lossen klaar.

 

                                                  landing zekering

Ga u werkzaamheden verrichten met een geleende of eigen aanhanger denk aan het zekeren en u lading, en zeker het juist laden van u vracht dit om ongeluken en bekeuringen te voorkomen (zonde Geld en tijd)..Om dit te voorkomen, Een ongeluk zit in een klein hoekje.

                                                

Totaal gewicht van de aanhangwagen:             Maximale kogeldruk aanhanger: 

      0 – 750 kilogram                                                        50 kilogram

   751 – 1500 kilogram                                                      75 kilogram

  1501 – 3000 kilogram                                                   100 kilogram

  3001 – 3500 kilogram                                                    150 kilogram

Tip: de maximale kogeldruk van je aanhangwagen staat ook altijd vermeld op het typeplaatje.

 

 

                                            

          De juiste manier van laden                                                                 Zorg dat de landing vast staat om tegen te gaan

                                                                                                                          dat de landing kan gaan schuiven bij noodstop of

                                                                                                                          uitwijkmanoeuvre. Zorg voor een net en/of                                                                                                                                                  spanband

 

Middelen om lading te zekeren

            

               Spanbanden              Antislipmaten scheelt 50%                    Net voor aanhanger. 

 

                          Speciaal machine vervoer

 

Speciaal Als uw hoogwaardige producten niet in onze bestelauto of bus past en vrachtwagen te duur is hebben wij de mogelijkheid onze open aanhanger met de maten 400 x 170 CM Maar ook als uw producten niet in onze wagen park past, zoeken we naar de beste & voordeligste oplossing en dat zonder extra kosten. Zelfs als ik het extern. Op deze manier proberen we u de logistieke problemen uw uit handen te nemen

Wij kunnen tot ongeveer 3500 KG totaal gewicht machines, voor zowel nationale als internationale klanten. We zorgen dat elke lading op de gewenste eindbestemming komt, Waar ook in de Benelux. Andere bestemmingen in overleg. Ook is het mogelijk wat materiaal zoals bv, steigerplanken, vangrail of ander materiaal tot ongeveer 6 a 7 meter. Veel is mogelijk ook kunnen wij kleine verhuizingen aan. Veel is mogelijk laat u verassen door kwaliteit en prijs, goed hoeft niet prijzig te zijn. Neem vrijblijvend contact op om al onze mogelijkheden te bespreken. Wij zijn pas tevreden al u het bent!

Al wordt u nachts zwetend wakker en denkt die zending moet morgen vroeg nog geleverd zijn.Dan belt u maar en wij zijn al weg met gepaste spoed. Dit geld voor alle zendingen van brief tot palletten aan toe.