MWSneltransport

Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Weetjes V.I.P

Fietstransport int

Fietstransport int Indien u fietsen verstuurt via MWSneltransport het volgende. Wees verstandig denk goed na. Hou de aantal collie,s zo klein mogelijk, je betaald extra voor een doos meer.Zorg dat de fiets goed verpakt is voor eventuele krassen/beschadigingen, het zou zonde van u fiets mooi/vertrouwde toerfiets zijn.

Mooier en sneller begint u vakantie niet.

Distributie

Distributie is het vervoeren van goederen via de weg op basis van diverse klanten in een auto. Zo kunnen we "distributie" verdelen onder normaal of fijnmazig of nacht.distributie Onder fijnmazig valt DHL UPS enzovoort, Maar om de kosten zo laag mogelijk te houden. Verpakt het zo compact mogelijk hoe kleiner de dozen /pallets hoe kleiner de prijs.

Mooier kunt we het niet maken ,sneller wel.

Algemeen

Hierbij nog wat "WEETJES" altijd handig om niet verrast te worden. maar het kan u ook zeker geld schelen. Zorg dat er bij offerte een paste prijs kan worden gegeven, zodat u achteraf niet word verrast door onvoorziene kosten of extra diesel toeslag en douane kosten (Buitengrenzen EU). Het is niet nodig men kan alles bijna berekenen op de Douane kosten na. Tevens is het raadzaam een uiterste los tijd op de vrachtbrief aan te geven. dit om misverstanden te voorkomen.

Nee zult u niet snel horen..

int Koerier

Als u een koerier nodig heeft kijk eerst goed rond, er zitten Cowboys genoeg op de weg, oud vies martiaal kleine eigenlijk te kleine prijs om het hoofd boven water te houden, maar met vaak verborgen kosten. Zoals Dieseltoeslag, overnachtingskosten, heffingskosten, stopprijzen. enzovoort. Kijk eerst naar de plaats waar het opgehaald moet worden, zoekt daar de koerier kort bij om extra kosten te vermijden. Spreek van te voren een vaste prijs af. zonder voorwaarden. gewoon z.s.m laden z.s.m lossen klaar.